top of page

Bryllupsfotograf

Forevige den største dagen i livet!

Bryllupsfotograf som forteller deres historie
 

 

Bryllupsdagen er en av de største feiringene vi gjør i livet og man legger sin sjel i planleggingen. Bildene fra denne dagen er minner som skal leve evig. Jeg ønsker å skape en stemning, en historie og en god følelse med fotografiene som gjør at brudeparet kan minnes dagen og kjenne den i magen hver gang bildene tas frem. Bryllupsfotografering fra C Foto sikrer at minnene bevares til beste kvalitet.

Forberedelser

Jeg snakker med dere i forkant og vi avtaler et møte for å snakke om selve bryllupsfotograferingen. Jeg hører gjerne litt om hvordan dere traff hverandre og hva som betyr noe for dere. Vi snakker om hvor vi skal ta bildene og hva dere liker. Jeg danner meg et bilde av hva dere ønsker og planlegger fotograferingen videre. 

Selve dagen

Jeg kommer alltid i god tid. Møtes vi i kirken snakker jeg alltid med presten på forhånd. Jeg følger dere så lenge vi har avtalt og er en flue på veggen for å få med meg mest mulig. Under den offisielle bryllupsfotograferingen gir jeg dere litt instruksjoner, men gjør mitt ytterste for at dere skal slappe av og være dere selv. De små øyeblikkene, de lure smilene, de rørende stundene, det er det min jobb å fange.

CO6A5943.jpg
2F8A6296.jpg
2F8A6384.jpg
2F8A1093.jpg
IMGL2826.jpg
Priser for Bryllupsfotograf

Fra kr 29.500

Planleggingssamtale i forkant hvor kontrakt underskrives.

Fotografering inntil 7 timer (Bergen)

Passer fint for dere som ønsker bilde av forberedelsene, fotografering under vielse og offisielle brudebilder på en lokasjon dere ønsker, enten før eller etter vielsen, samt fotografering av mingling og gjester/middag.

Nydelig slideshow med bildene

Minimum 300 Høyoppløselige bilder med full bruksrett

Bildene er klare til bruk, og lett justerte

(eksponering, farge og kontrast).

Fyll inn din informasjon i skjemaet og vi tar kontakt fortløpende.
bottom of page