top of page

Mobilbildetips!

Hei! – og tusen takk for at du stikker innom siden min! Du har kanskje vurdert å gå til fotograf med familien eller barna? Da har du kommet til riktig sted 🙂 Ta en titt på bildene mine og ta mer enn gjerne kontakt med meg via mitt kontaktskjema eller på epost info@cfoto.no.

I mellomtiden skal du få noen små, lure tips for å gjøre mobilbildene dine enda bedre 🙂

  1. Hvor kommer lyset fra? Prøv å plasser barna eller familien med lyset i deler av ansiktet (litt fra siden f.eks), men helst ikke direkte sollys, da blir det veldig sterke kontraster mellom lys og skygge og du vil nok oppleve at flere vil myse. Det fineste lyset kommer gjerne fra overskyet himmel, men prøv å ha lyskilden foran og ikke bak de som skal fotograferes. Dersom lyset kommer sterkt bak kan det være nyttig å bruke blitz for å utligne lyset.2. Tørr å gå tett innpå. Detaljer er fint! Har du mulighet til å trykke på skjermen for å få telefonen til å fokusere, bruk denne funksjonen. Ikke tenk at et portrett må være perfekt, ofte er det mye gøyere med et uperfekt øyeblikk.

3. I farta bilder er ofte veldig mye gøyere enn oppstilte bilder. Det er de ekte øyeblikkene vi er på utkikk etter. Barna trenger ikke se i kamera 🙂
0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page