top of page

Vi tar hverdagen tilbake!Nå nærmer vi oss snart noe som ligner på en hverdag. De siste ukene og månedene har vært helt merkelige, for oss alle. Vi har kjent på frykt og uro, en nedstenging av samfunnet vi aldri har sett maken til…og fremtiden er uviss for mange av oss. Hvordan vil dette utvikle seg videre, klarer vi å unngå smitte, vil hverdagen bli slik vi kjenner den? Mange spørsmål tvinger seg frem og jeg merker selv på et visst tankesurr om kvelden.

MEN! Vi må være positive! I denne tiden har den norske dugnadsånden vist seg å være enorm! Det er så mange godhjertede mennesker der ute. Det er så fint å kjenne på. I tillegg blir familiene rundt omkring tvunget til samvær 24/7. Det er jo litt merkelig det hele, at det å være så mye sammen med familien fort blir en intens og krevende opplevelse…men jeg kan med hånden på hjertet si, at ja – det har vært krevende og intenst. Men også utrolig fint og vi har opplevd mye mestring alle sammen, i å takle disse tidene – nettopp SAMMEN.

Med svittevern i bakhodet åpner jeg sakte men sikkert opp for fotografering. Fra den 11.mai booker jeg timer og vil ta maks en fotografering om dagen, for å være sikker på at hensyn ivaretas. Fotograferingen forutsetter at alle er friske og symptomfrie, og at vi ikke er mer enn 4 stk. Vi kan være ute og inne, som vanlig. Litt avstand må holdes og vasking av hender må gjøres. Men dette skal gå bra, og jeg gleder meg til å åpne dørene igjen!

I mellomtiden – ta vare på dere selv!

Camilla

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page