top of page

ANBEFALINGER

"Veldig engasjert fotograf og veldig flink til å fange de små øyeblikkene av mine små. I tillegg var vi utrolig fornøyd med sluttproduktene."

Trine Pedersen

"Jeg har nå brukt Camilla ved flere anledninger og er utrolig fornøyd. Når jeg fikk barn for snart tre år siden var det viktig for meg å finne en dyktig fotograf som samtidig var flink med barn. Jeg forhørte meg rundt i omgangskretsen min og så på bildene på hjemmesiden hennes. Valget falt på Camilla. Jeg er bare så fornøyd, hun er utrolig flink med barn og tar nydelige bilder. Klarer virkelig å fange de ulike ansiktsuttrykkene som jeg ønsker å ta vare på. Elsker bildene hun har tatt."

Ingrid Haugland

"Har brukt Camilla som fotograf ved flere anledningen, både til fotografering av barn og i bryllupet vårt. Hun er utrolig dyktig fotograf, som er god til å kommunisere med kundene sine, og som klarer å få dem til å slappe av. Sånt blir det vakre bilder av. Gleder meg til hun skal ta bilde av hele storfamilien vår senere i år :)"

Birgitte B Lygre

"Fantastisk opplevelse med Camilla som fotograf. Proft gjennomført. Og er en sååå behagelig person 😊 Hun tilpasset seg oss, - en stor familie med utefotografering. Kom ut til gamle Øygarden. Og bildene ble helt magiske. En flott minnerik dag og vakre bilder. Anbefales på det sterkeste 💕"

"En fantastisk fotograf som evner å fange de magiske øyeblikkene! Med sitt behagelige og sjarmerende vesen kommer hun naturlig tett på og lokker frem smilet, følelsene og nærheten, både hos voksne og barn. Bildene blir så vakre at det er vanskelig å velge!"

Pia Singdahlsen Rønningen

"Vi fikk sjølv anbefalt C Foto av kjente, og vi har anbefalt på det varmaste videre til venner og bekjente. Grunnen er ganske enkelt at Camilla er ein veldig dyktig fotograf, velkomsten er varm og opplevelsen er like fin som bildene!! I tillegg er Alvøen eit vakkert bakteppe på utendørsbilder! Vi kjem tilbake!"

"Meget dyktig fotograf som er varm og imøtekommende og fanger øyeblikket så fint! Kommer igjen og igjen på fotografering her, og anbefales på det sterkeste!"

"Camilla tok bilder i bryllupet vårt. Hun er like nydelig inni som utenpå og hun forsto instinktivt hva vi var ute etter. Camilla gjorde en kjempejobb, vi er svært fornøyd med hennes arbeid og innsats"

"De fineste bildene og den beste opplevelsen Camilla tar helt nydelige bilder, i vakre omgivelser ute eller i lekre omgivelser inne. Hun er utrolig flink og god med barna, som koser seg på foto opptak hos henne. Den beste måten å sikre seg fine bilder, julekort osv på er å gå til Camilla!"

"Fantastisk fotograf og person som gjør fotografering en lek for barn. I tillegg en nydelig beliggenhet i Alvøen"

"Fantastisk gøy dag i studio hos deg idag - med 17 stk i alderen 5 mnd -72 år, klarte du å holde humøret oppe og latteren satt løst hos oss alle. Du er virkelig en som får frem det beste med din smittende energi. Gleder oss veldig til å se bildene"

"Veldig profesjonell, imøtekommende og empatisk. Lyttet til ønsker og kom med gode forslag og ideer. Resultatet ble kjempebra! Fikk god hjelp i utvelgelsesprosessen og endte opp med et knippe fantastiske bilder som kommer på veggene i hjemmet. Nydelig uteområde for fotografering ute er et pluss. Kommer til å gå her fast ved fremtidige anledninger. Anbefales"

Les flere anmeldelser eller skriv din:

Trustpilot C Foto.png
bottom of page